De Boekrol en Ruiters van het Boek Openbaring

De Boekrol en Ruiters van het Boek Openbaring

God gaf Jezus een openbaring om zijn dienaren dingen te laten zien die moeten gebeuren. In de openbaring zien we een boekrol, geschreven aan de binnenkant en aan de buitenkant, verzegeld met zeven zegels. Als elk van de eerste vier zegels worden geopend zien we een ruiter.

Wat is de boekrol? Wie, of wat, zijn de ruiters? Hoe zullen we onderscheiden wat of wie ze zijn? Hoe weten we dat we het goed hebben gezien?

Vele anderen hebben geprobeerd om de boekrol en ruiters te identificeren. Dit boek zal niet proberen om elke identificatie die ze hebben gemaakt te weerleggen, noch alle mogelijke identificaties te bespreken. De aanpak is om aan te tonen dat het bewijs past bij een enkele boekrol en een enkele set ruiters. Als deze benadering succesvol is, dan zal het effectief alle andere boekrols en ruiters uitsluiten. Dit boek zal niet proberen om de boeg van de eerste ruiter en de groene kleur van de vierde ruiter te bespreken, omdat er te weinig informatie beschikbaar is om ze te onderscheiden.

De boekrol zal eerst worden geïdentificeerd met behulp van het bewijs met betrekking tot de boekrol. Dan zal elke ruiter worden geïdentificeerd met behulp van het bewijs met betrekking tot elke ruiter. De vraag over het correct onderscheiden wordt beantwoord door te laten zien hoe de ruiters passen in elkaar, de ruiters passen de boekrol, de boekrol en ruiters passen in het boek Openbaring en laten ons dingen zien die komen gaan.

Tekstbestanden

EPUB bestand - Downloaden

AZW3 bestand - Downloaden

PDF bestand - Downloaden

PDF bestand - Visie