Geestelijke Oorlogsvoering: Zaaiend

Geestelijke Oorlogsvoering: Zaaiend

We worstelen tegen de spirituele krachten van het kwaad. Dit omvat iedereen: man, vrouw en kind. Dit zijn niet alleen gelovigen. Het omvat mensen die geen gelovigen zijn en geen gelovigen worden.

We hebben een aanzienlijk nadeel om een spirituele oorlog te voeren tegen een spirituele vijand. We stemmen ons leven meestal af op wat we waarnemen via onze fysieke zintuigen. Onze fysieke zintuigen zijn nutteloos in een spirituele oorlog.

Jezus, het Woord van God en de Geest van Waarheid openbaren ons de geestelijke oorlog. Ze vertellen ons hoe de vijand tegen ons vecht en hoe we hem kunnen weerstaan ​​en overwinnen. Hun onderwijs is essentieel om ons te helpen de geestelijke oorlog te winnen en het pad te bewandelen dat naar het leven leidt.

We maken deel uit van deze oorlog. Geestelijke Oorlogsvoering: Zaaiend gaat in op de details van Gods leer over het zaaiaspect van spirituele oorlog. Deze details zullen ons helpen ons leven af te stemmen op het zaaien van Zijn Woord door God in ons hart. Ze zullen ons ook helpen ons leven op één lijn te brengen met het weerstaan van Satans zaaiing van zijn zaad in ons hart en zijn aanvallen op het Woord dat God in ons hart zaait.

Tekstbestanden

EPUB bestand - Downloaden

AZW3 bestand - Downloaden

PDF bestand - Downloaden

PDF bestand - Visie