Du-te așa cum ar trebui să mergi du

Du-te așa cum ar trebui să mergi du

Dumnezeu spune că dacă vom antrena un copil în drumul pe care ar trebui să meargă, chiar și atunci când sunt vechi ei nu se vor abate de la ea.

Tren un copil în modul în care el ar trebui să meargă; chiar și atunci când este bătrân el nu se va abate de la ea. (Proverbe 22:6)

Mulți dintre noi cu copii au căutat binecuvântarea acelei promisiuni și au crescut copiii în modul în care am crezut că ar trebui să meargă. O mare parte din timp, care a fost facem lucrurile am crezut că a lucrat bine pentru noi şi pentru a evita face lucrurile am crezut că a cauzat probleme pentru noi sau cei din jurul nostru. Și unii dintre copiii noștri au crescut și au rămas pe calea pe care i-am învățat să o urmeze: au făcut lucrurile pe care le credeam bune și au evitat lucrurile pe care le credeam rele.

Câți dintre noi, totuși, s-au gândit să-L caute pe Dumnezeu și să-i învețe pe copiii noștri să meargă așa cum spune El că ar trebui să meargă? Să se supună zilnic lui Dumnezeu și să-L roage să le arate ce să facă și cum să o facă, ce să fie, și cum să devină și să fie ea; pentru a ghida, direcționa și ordona pașii lor?

Du-te așa cum ar trebui să mergi du este scris pentru părinții care doresc să instruiască copiii lor în modul în care Dumnezeu spune că ar trebui să meargă. Este scris pentru cei care îi sfătuiesc pe alții pe calea pe care ar trebui să o urmeze. În cele din urmă, este scris pentru oricine care caută să meargă modul în care ar trebui să meargă și să fie modul de persoană ar trebui să fie.

Fișiere text

EPUB fişier - Descărcaţi

AZW3 fişier - Descărcaţi

PDF fişier - Descărcaţi

PDF fişier - Vedere