Pergamentul și Călăreții din Cartea Apocalipsei

Pergamentul și Călăreții din Cartea Apocalipsei

Dumnezeu ia dat lui Isus o revelație pentru a arăta slujitorilor săi lucruri care trebuie să se întâmple. În revelație vedem un sul, scris la interior și la exterior, sigilat cu șapte sigilii. Pe măsură ce fiecare dintre primele patru sigilii sunt deschise, vedem un călăreț.

Ce este pergamentul? Cine sau ce sunt călăreții? Cum vom discerne ce sunt sau cine sunt? Cum vom ști că am discernat corect?

Mulți alții au încercat să identifice pergamentul și călăreții. Această carte nu va încerca să respingă fiecare identificare pe care au făcut-o și nici nu va discuta despre toate identificările posibile. Abordarea constă în a demonstra că dovezile se potrivesc cu un singur pergamentul și un singur set de călăreți. Dacă această abordare are succes, atunci va exclude în mod eficient toate celelalte defilări și călăreți. Această carte nu va încerca să discute arcul primului călăreț și culoarea verde a celui de-al patrulea călăreț, deoarece există prea puține informații disponibile pentru a le discerne.

Pergamentul va fi identificată mai întâi folosind probele referitoare la pergamentul . Apoi, fiecare călăreț va fi identificat folosind dovezile referitoare la fiecare călăreț. La întrebarea cu privire la discernere corect se va răspunde arătând cum călăreții se potrivesc împreună, călăreții se potrivesc cu pergamentul, pergamentul și călăreții se potrivesc cu cartea Apocalipsei și ne arată lucrurile cari au să se întîmple.

Fișiere text

EPUB fişier - Descărcați

AZW3 fişier - Descărcați

PDF fişier - Descărcați

PDF fişier - Vedere