Pregătește-te pentru sfârșitul epocă

Pregătește-te pentru sfârșitul epocă

Dumnezeu este rege, judecător și răscumpărător al cerului și al pământului.


Ca rege, scopul principal al lui Dumnezeu este reunificarea completă și eternă a împărăției sale. Reunificarea împărăției sale va veni atunci când își va distruge dușmanii: Satana și tot poporul aliniat cu el. În Matei 13: 24-50, Isus spune că oamenii aliniați cu Satana vor fi distruși la sfârșitul erei în care trăim. Oamenii care sunt neprihănit – care sunt ceea ce li se cere și să facă ceea ce li se cere – vor intra în vârsta următoare. Oamenii care sunt nedrepți – care nu sunt ceea ce li se cere și nu fac ceea ce li se cere – nu vor intra în epoca următoare. Calea pe care o urmează se va sfârși prin moarte.


Ca judecător, Dumnezeu trebuie să facă ceea ce este drept (Geneza 18:25; 1 Petru 2:23). Înainte de sfârșitul epocă, Dumnezeu ne va testa și ne va cântări inimile pentru a stabili dacă suntem neprihănit. La sfârșitul epocă, Dumnezeu va judeca și va stabili cine poate intra în vârsta de o mie de ani a împărăției sale și cine trebuie să fie distrus.


Ca răscumpărător, scopul lui Dumnezeu este să salveze cât mai mulți oameni posibil. Înainte de sfârșitul epocă, Dumnezeu ne va avertiza că se apropie sfârșitul și ne va chema să ne pregătim. Testele lui Dumnezeu ne ajută să ne pregătim și să lucrăm ca semne care să ne avertizeze că ne apropiem de sfârșitul epocii. Acestea sunt semne pe care le putem vedea cu mult înaintea fiarei, a profetului fals etc., astfel încât să putem fi pregătiți atunci când aceste lucruri se întâmplă.


Pregătește-te pentru sfârșitul epocă va spune


  • că va exista un sfârșit al acestei epocă

  • cum să vă pregătiți pentru sfârșitul epocă

  • ceea ce ni se cere să fim să supraviețuim la sfârșitul epocă

  • ce ni se cere să facem pentru a supraviețui sfârșitului epocă

  • cum să devenim ceea ce ni se cere să fim

  • cum să facem ceea ce ni se cere să facem

  • cum va determina Dumnezeu dacă suntem ceea ce ni se cere să fim

  • semne ale sfârșitului acestei epocă

Fișiere text

EPUB fişier - Descărcaţi

PDF fişier - Descărcaţi

PDF fişier - Vedere